27.11.18 Život se psem

12 super tipů, jak udělat pejskům radost o Vánocích

Vánoce se kvapem blíží, nastává čas shánění dárků a všemožných příprav na nadcházející svátky. Jestli stále přemýšlíte, čím letos potěšit čtyřnohého mazlíčka, nechte si poradit. Přinášíme vám tipy, kterým žádný pejsek neodolá. A vše navíc můžete nakoupit pohodlně z domova na e-shopu krmeni.cz

Vánoční balíček Petkult

Dárkový balíček, ve kterém pes vyčmuchá něco dobrého k snědku i něco na hraní, je trefou do černého. Balíček Petkult obsahuje: 1x konzerva Petkult 400g, 1x plyšovou hračku, 1x Tobby dental cross, 1x vzorek granulí Petkult.

Adventní kalendář Premio

Zpříjemněte vašemu mazlíčkovi čekání na Ježíška. Adventní kalendář má v každém okénku chutný masový pamlsek.

Slušivý obojek

Psí fešáci si zaslouží nový obojek v nápaditém designu. Obojky značky Max and Molly zajišťují maximální pohodlí díky měkkým materiálům a nejvyšším bezpečnostním standardům. Na obrázku obojek Comic.

 

Na psích slečnách zase vynikne obojek Pink polka dot Dolly, ke kterému je možné dokoupit také šáteček. Obojky značky Salt Dog Studio jsou vyrobené z kvalitního bavlněného popruhu. Okraje jsou hustě tkané pro ještě větší odolnost vůči oděru.

 

Vánoční pamlsky Santas happy mix

Oblíbené pamlsky pod stromečkem nesmějí chybět. Plastový kyblík plný kuřecích dobrůtek nenechá v klidu žádného čtyřnohého labužníka. Velké balení zaručí, že pamlsky vydrží na celé svátky. Dóza se dobře uzavírá a udržuje obsah měkký a voňavý.

Pohodlný pelíšek

Jak vypadá vánoční pohoda podle pejsků? Blízkost pána, plné bříško, dostatek pohybu a zábavy, ale i zasloužený odpočinek. Plyšový pelíšek Rudolf poskytne pohodlné a měkké místo ke spánku.

 

Plyšák

Hračka pod stromečkem nesmí chybět. Vánoční plyšová hračka vydává zvuky, takže je pro psy ještě lákavější. Vybírejte z variant Santa, sob, medvěd.

Přetahovací hračka
Okusování a přetahování psy zkrátka baví. Vánoční latexová hvězda na šňůrce z bavlněného lana poslouží jako aport i k přetahování, navíc vydává zvuk. K dostání ve třech různých provedeních.

Interaktivní plyšová hračka

Psi milují vyndávání malých plyšových zvířátek z jejich schovávačky. Hračka Opice v banánu zaměstná vašeho mazlíčka na dlouhou dobu. Každé z plyšových zvířátek má v sobě pískátko, takže je pro psa neodolatelné.

Interaktivní hra

Hravé pejsky nadchne interaktivní hra Athena. Hračka pejska zabaví a bude muset hodně přemýšlet, aby došel k vytouženému pamlsku, který schováte pod nějakou překážku. Hra posiluje soustředění i vztah mezi pánem a psem.

 

Stylový obleček

Milovníky psích oblečků potěší značka Milk & Pepper. Co takhle udělat z vašeho mazlíčka na chvíli hipstera? Tričko s potiskem je vyrobeno z bavlny, aby psovi přinášelo naprosté pohodlí a volnost pohybu.

Extra tip pro pejsky strašpytlíky!

Krmivo Prins Resist

Bojí se váš pes petard a ohňostroje? Darujte mu speciální krmivo pro psy trpící úzkostí a stresem nebo strachem z ohňostroje. Stoprocentně přírodní, za studena lisované krmivo Prins Resist obsahuje směs bylin, které mají uklidňující účinky. Jedinečné složení navíc posiluje imunitní systém a zvyšuje odolnost organismu. K dostání v recepturách pro větší a malé psy. Pro optimální výsledek se doporučuje začíst s krmením Prins Resist několik týdnů před stresujícím obdobím (ohňostroje, dovolené). U citlivých zvířat je možné podávat tyto granule trvale (neobsahují sedativa, jen směs bylin pro uklidnění). Navíc díky tomu, že jsou tyto granule lisované za studena, neničí se v nich důležité složky náchylné na teplotu při procesu zpracování. Strava je koncentrovanější, podává se jí menší množství a žaludek zvířete není tak zatížen (snížení rizika torze žaludku, vhodné i pro březí feny).

Myslete i na pejsky v útulku

A když už budete nadělovat, udělejte letos radost také pejskům z útulku. Již šestým rokem organizuje internetový obchod www.krmeni.cz tradiční charitativní sbírku pro psy a kočky v útulcích. Ke každému vašemu příspěvku přispěje www.krmeni.cz stejnou měrou. Po ukončení sbírky (31. 1. 2019) vám bude zasláno poděkování a informace o celkové vybrané částce. Přispět můžete zde: /pes-vanocni-darky-psi/charitativni-sbirka-financni-prispevek