14.03.19 Aktuality

Veletrh FOR PETS vás vtáhne do života mazlíčků

Majitelé a chovatelé domácího zvířectva se sejdou na 9. veletrhu chovatelských potřeb pro domácí zvířata FOR PETS. Populární akce se koná ve dnech 4. až 7. dubna 2019 v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Máte-li doma psa, kočku, králíka či jinou zvěř, přijďte právě na tuto akci prozkoumat, co nového je ve světě mazlíčků právě na trhu. Nebudou chybět prezentace firem s chovatelskými potřebami, krmivy, zvířecí módou nebo designovými doplňky.

Psí kavárna i nové lahůdky
Pro letošní ročník si vystavovatelé z oboru na veletrh FOR PETS připravili vychytávky pro páníčky i jejich zvířata. Například firma Sokol Falco představí v Letňanech novou řadu lahůdkových masových konzerv s vkládanými kusy masa v mletém hovězím, Yoggies zase zaujmou unikátními omáčkami. Pro psí, ale i koňské sporty bude mít připraveno vybavení společnost Man Mat. Novinkou se pochlubí společnost Dogs and fun, která se návštěvníkům PVA EXPO PRAHA představí společnou kavárnou pro psy a jejich majitele.

Od agility po Králičí hop
V rámci čtyřdenního zvířecího svátku v Letňanech bude organizátory spolu s Nadací na ochranu zvířat připraven také bohatý doprovodný program. Chybět nebudou zajímavé přednášky, workshopy, ale také mnoho atraktivních vystoupení. Těšte se na agility, dog dancing nebo zvířecí záchranáře. Jednou z velkých novinek veletrhu bude mezinárodní akce PRAGUE OPEN, která v Hale 6 letňanského výstaviště předvede závod v Králičím hopu.


Součástí programu bude také umisťovací výstava koček nebo výstava morčat Českého svazu chovatelů s názvem 33rd – 36th CAVY SHOW FOR PETS 2019.

Vstupenky na veletrh FOR PETS si nově můžete zakoupit v předprodeji https://vstupenky-pva.cz/for-pets-2019

Veletrh FOR PETS se koná v unikátním souběhu akcí pro všechny členy rodiny, společně s FOR KIDS a FOR HORSE. Více na www.for-pets.cz

Soutěž o 18 vstupenek již byla uzavřena, máme 18 výherců, kteří uhodli, že krmivo Petkult se vyrábí v Belgii. Na veletrhu je možné získat vzorek zdarma u stánku Nadace pro ochranu zvířat, popř. možné objednat na: /vzorky-pro-psy