11.05.18 Aktuality

Pozvánka: Báječné léto pro psy vol. 2

Přijďte podpořit pejsky, co nemají to štěstí a stále hledají svůj milující domov. Charitativní akce se uskuteční 20. 5. 2018 v Praze v holešovickém Vnitroblocku.

Báječné léto pro psy je dobročinná akce s cílem vybrat peněžní a materiální prostředky pro Nadační fond NEJEN SRDCEM, zabývající se pomoci psím útulkům a azylům. Po loňském vydařeném prvním ročníku zveme všechny milovníky psů na jeho druhou edici. Akce je organizována sdružením Aport Prague ve spolupráci s Nadačním fondem NEJEN SRDCEM, VNITROBLOCKem a Pet Farm Family. Probíhá formou marketu, kde najdete různé potřeby, pamlsky a doplňky pro pejsky. Součástí akce budou také workshopy, kde si budete moci vyrobit třeba vlastní vodítko, diskuze, přednášky, psí salon a v neposlední řadě sbírka materiálních věcí, jako jsou deky, hračky, granule, pamlsky apod.

Chtěli bychom touto cestou alespoň trošku zpříjemnit život pejskům, kteří ještě nenalezli svoje nové domovy a zároveň ulehčit finanční situaci dobrovolníkům a dočaskářům, co se o pejsky starají. 

Přáli bychom si, aby tato akce byla příjemným setkáním pejsků a jejich páníčků a abychom vybrali co nejvíce finanční a materiální pomoci pro chlupáče v nouzi.

Nadační fond NEJEN SRDCEM, www.nejensrdcem.cz

Odkaz na akci: https://www.facebook.com/events/218948808695459/