29.11.14 Aktuality

Hlídání pejsků

Rádi byste si udělali prodloužený víkend, ale nemáte nikoho, kdo by vám pohlídal psa? Rodinu a kamarády už nechcete obtěžovat a psí hotel si váš čtyřnohý parťák moc neoblíbil?

S tímto pocitem začali Romana a Luis, zakladatelé služby DOGINNI, pátrat po nových možnostech, jak zlepšit život pejskům a jejich páníčkům.

Jak nová služba funguje?

Majitelé pejsků si mohou vybrat v okolí jejich bydliště svého náhradního páníčka. Ti nabízí pomoc právě s hlídáním nebo venčením, když jste například dlouho v práci. Můžete si zde vybrat ideálního člověka podle toho, co váš pejsek potřebuje. Má rád hodně pohybu? Prospěl by mu základní nebo pokročilý výcvik? Vyžaduje speciální zdravotní péči nebo nekonečné drbání za ušima? Stačí si vybrat toho pravého z databáze, která nabízí přes 200 ověřených milovníků psů z celé České republiky. „Všichni naši náhradní páníčci mají velké zkušenosti s péčí o pejsky. Někteří jsou profesionální pečovatelé věnující se kynologii, jiní zkušení milovníci psů, kteří se těší na to, že budou mít doma na pár dní čtyřnohého kamaráda. Je pro nás důležité, aby si byl zákazník jistý, že jeho pejsek je v dobrých rukou. Proto náhradní páníčky testujeme v několika krocích: podrobnou online registrací, telefonním pohovorem, kde si ověřujeme zkušenosti s péčí o pejsky, řešení krizových situací apod., dále si zjišťujeme dostupné reference, sbíráme hodnocení našich uživatelů a také podporujeme osobní setkání hlídačů a majitelů pejsků před samotným hlídáním,“ říká Romana Miková, zakladatelka projektu.

Až příště budete muset někam odjet, mrkněte na www.doginni.cz a prohlídněte si profily náhradních páníčků ve vašem okolí. Obdobné služby fungují úspěšně v zahraničí a majitelé pejsků je upřednostňují před psími hotely. Pokud byste měli zájem zapojit se mezi náhradní páníčky, zaregistrujte se na stránkách projektu a vyplňte, jaké máte zkušenosti s péčí o pejsky a jaké služby nabízíte.