29.03.14 Aktuality

V Praze proběhl charitativní bazárek

Hotel Plaza Alta a restaurace 7 Tacos sídlící na Praze 7 uspořádaly ve svých prostorách charitativní bazárek, na kterém bylo vybráno 26 500 Kč. Celý výtěžek byl předán občanskému sdružení Cibela, které podporuje psí a kočičí mikroazyly.

„V rámci udržitelného rozvoje bylo naším cílem pomoci komunitě na Praze 7, proto jsme si vybrali místní sdružení Cibela, které se zaměřuje na pomoc opuštěným psům a kočkám,“ řekla Ivana Holubová, ředitelka hotelu.

Charitativní bazárek proběhl na první jarní den 21. března 2014. Lidé měli možnost nosit své nepotřebné oblečení, doplňky, hračky, šperky či knihy do hotelu od začátku března. V den konání bazárku se nabízela speciální citronáda za 5 Kč, jejíž výtěžek šel rovněž na opuštěná zvířata.

Po celý den akce se zde střídalo velké množství lidí, kteří nakupovali a zastavovali se u stánku sdružení Cibela a jejich svěřenců, Foxyho a Montyho, hledající nové páníčky. Věci, které se na bazárku neprodaly, byly předány Azylovému domu SKP v Horních Počernicích a občanskému sdružení Zachraň kočku. Poděkování za celou akci patří partnerům akce, ale největší dík patří všem lidem, kteří do bazárku přispěli a něco si nakoupili.