11.04.15 Aktuality

Útulek na Vršavě opět přivítá jaro

18. dubna 2015 proběhne v Útulku pro zvířata v nouzi Zlín-Vršava již tradiční akce s názvem Útulkové jaro. Stejně jako každý rok, tak i letos mají jeho organizaci na starosti studenti Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, konkrétně Fakulty multimediálních komunikací. A že se bude na co těšit, dokládají nejen slova hlavní manažerky neziskového projektu Němá tvář, ale také samotná náplň programu.

 

Němá tvář zve všechny, kdo se chtějí blíže poznat se čtyřnohými „chlupáči“ z útulku a užít si přitom skvělé odpoledne. Na programu je například hromadné venčení pejsků, které začíná v 14:00 a je naplánováno do 15:30. Od půl čtvrté se návštěvníci mohou těšit na vystoupení kouzelníka a dogfrisbee. Pro nejmenší jsou nachystány soutěže s pohádkovými postavami a také facepainting (malování na obličej). Po celou dobu bude v areálu k dispozici jarní fotokoutek. Akcí bude provázet moderátor Michal Gaja ze zlínského Golden Apple Cinema. Atmosféru dotvoří i skvělá hudba Rádia Zlín. Na konci akce nebude chybět pořádný táborák, u kterého si budou moci návštěvníci opéct špekáčky. Přestože půjde o zábavu pro celou rodinu, zkrátka nepřijdou ani páry nebo jednotlivci. Naopak, ti mají jedinečnou šanci setkat se s lidmi stejných zájmů a navázat nová přátelství. Smyslem celé akce je podpořit útulek a seznámit s jeho zvířecími obyvateli širokou veřejnost.

„Akci jsme úmyslně volili na sobotu, jelikož chceme vyjít vstříc i těm, kteří by kvůli pracovním nebo školním povinnostem nemohli přijít, ač by měli zájem se akce zúčastnit,“ říká hlavní manažerka Němé tváře Martina Bukovjanová a doufá, že Útulkové jaro přiláká co nejvíce lidí, kteří si chtějí užít spoustu zábavy v příjemné společnosti a setkat se se zvířátky z útulku. „Naším záměrem je dostat v sobotu 18. dubna ven z kotců všechny opuštěné pejsky a připravit jim tak to nejkrásnější Útulkové jaro. Doufejme, že letos vyjde pěkné počasí,“ dodává Bukovjanová.

Společně s pejsky se na vás těší tým projektu Němá tvář.

Více na www.facebook.com/nematvar