17.11.14 Aktuality

Tipy na vánoční dárky pro psy

Jaké dárky psa nejvíc potěší? Jednoznačně hračky a pamlsky! Pes bude nadšený, když mezi zabalenými balíčky pod stromečkem vyčmuchá nějaký chutný pamlsek nebo zábavnou hračku. Správné překvapení by podle psích kritérií mělo totiž chutnat a bavit.

 TOBBY dental cross odstraňují zubní plak a zlepšují stav kloubů (obsahují 14% želatiny)

Jako odměna při výcviku skvěle poslouží nalámané masové tyčinky.

Další super pamlsky vybírejte zde.

A jaké další dárky zvolit? Třeba ty s vánoční tematikou

Natahovací sob je psí hit.

Parádivé pejsky (nebo spíš jejich páníčky) potěší speciální vánoční šátek na obojku.

Kdostání je i příjemná vánoční deka.

Z hraček určitě zaujme i svítící činka.

Nebo hračka tenisová žirafa.

Pro pejsky, co rádi okusují, je určen granát z tvrdé gumy.

Látkový zajíc je lákavý, protože vydává zvuk.

Dech osvěží mátová kost DENTAfun.t

Hračka ve tvaru supa se hodí i k přetahování.

Další praktická hračka na přetahování.

Plovoucí X-TRM disk je určen pro aktivní pejsky.

Hračka Gambling Tower se řadí mezi interaktivní hračky, které procvičují inteligenci i šikovnost. V plastové věži jsou dvě patra, na která se dají pamlsky. Pes musí patro vytáhnout a pamlsky mu propadnou dolů, kde si je posléze sní. Pravidelným tréninkem se pes zdokonaluje. 

Do plyšové krysy se jednoduše zasune plastová láhev, takže hračka bude psa bavit, protože vydává zvuky. 

Hračka SOLITÄR je vhodná pro všechny hravé psíky. Pes má zvedat kužele a tím získá pamlsky.

Hračka ACTIVITY MOVE2win je složena z několika šuplíčků a otvorů, které se naplní pamlsky. Pes musí zvednout kuželky a poté vytáhnout šuplíčky pomocí lanového úchytu. Ostatní šuplíčky se otevřou pomocí posunování páčky. Hra je určena pro psy, kteří již mají zkušenosti s tímto druhem zábavy.

Hračka Becorope je 100% přírodní. Míček je extra skákavý a dlouhý provaz ho umožní házet do větší vzdálenosti. Míček je vyroben z rýžové gumy. Voní po vanilce.

K Vánocům můžete pořídit svému mazlíčkovi i něco praktického, třeba misku nebo pelíšek.

Pokud váš pes při krmení hltá, kupte mu misku BecoBowl Slow Feed. Má vypouklé dno, a tak nutí psa opatrně nabírat granule, čímž zpomaluje jejich konzumaci. Všechny Becomisky jsou vyrobeny z přírodních rostlinných vláken bambusu a rýžových slupek, která jsou spojena pryskyřicí. To z nich dělá výrobek biologicky odbouratelný a absolutně bezpečný k životnímu prostředí. Jakmile misku vyhodíte, rozloží se během 3-5 let na biologický odpad.

Malým plemenům můžete pořídit roztomilou kukaň, kde se budou cítit bezpečně. 

Přestože psí oblečky vyvolávají v lidech rozporuplné reakce, dovedou vašeho čtyřnohého parťáka ochránit před nepřízní počasí. A když mu bude obleček navíc slušet, budete mít ze společných procházek hned lepší pocit. 

Proč by váš pejsek nemohl pod stromečkem najít také oblíbené superprémiové granule? Vždyť správná výživa je základ zdraví! Vyzkoušejte například osvědčenou značku Guabi Natural.

a