21.03.15 Aktuality

Pozvánka: Útulkáři projdou Zlínem

Ve čtvrtek 2. dubna 2014 od 13:30 hodin projde průvod útulkových pejsků trasu ze zlínského útulku až na náměstí. Tato akce má za cíl podpořit útulek a také seznámit kolemjdoucí s tamními psími miláčky. Akci organizuje Němá tvář - projekt neziskových organizací univerzity Tomáše Bati, který již osmým rokem útulku pomáhá.

Studenti organizující projekt Němá tvář se rozhodli vyvenčit útulkové pejsky. Tato skvělá procházka probíhá již několikátým rokem a tradičně na sebe poutá velkou pozornost. Projektový tým vyrazí s těmi nejlepšími psy ze zlínského útulku okolo půl druhé hodiny odpolední. V plánu mají trasu přímo do centra na náměstí Míru, kde psí mazlíčky představí.

Na své si samozřejmě přijdou také útulkoví chlupáči. „Dostanou se na čerstvý vzduch, poznají nové lidi a skvěle se vylítají. Vítáme kohokoli, kdo by se chtěl přijít na pejsky na náměstí podívat. Každoročně je tato procházka hlavně obrovská zábava a výborný relax,“ říká s úsměvem manažerka projektu Martina Bukovjanová. „Zlínští obyvatelé by měli dostat příležitost se blíže s pejsky seznámit, a my jim tu možnost dáváme,“ dodává.

Přijďte podpořit útulek i samotné organizátory.

Kdy: 2. 4. 2015
Kde: Náměstí Míru, Zlín
Proč: Pro dobrý psí a lidský pocit