08.03.14 Aktuality

Pozvánka na seminář o porozumění psům

Víte, jak si pes vykládá řeč vašeho těla? A chtěli byste být schopni rozeznat, jak se vám snaží odpovědět? Pokud ano, tak vás jistě zaujme seminář s Winkie Spiers o tom, jak porozumět svému psovi a vytvořit mu bezpečný domov.

 

Místo konání: sál Na Marjánce, Bělohorská 35, Praha - Břevnov

Kdy: sobota 15. 3. 2014 9–17 hodin a neděle 16. 3. 2014 9–16 hodin


V průběhu semináře zahraniční expertka vysvětlí, jak psi rozumí řeči těla svých majitelů a jak lze neverbální komunikaci se psem využít k zlepšení výcviku, ošetření a celkovému zlepšení vztahu mezi člověkem a psem. Část semináře bude věnována také radám, jak je vhodné uzpůsobit prostředí životu psa a jak může být zdravotní stav psa ovlivněn nevhodným prostředím. Samozřejmě bude ponechán i prostor pro diskusi a otázky.

Kdo je Winkie Spiers?

Profesionální cvičitelka psů a poradkyně ohledně chování. Provádí Bowenovu terapii jak zvířat, tak lidí. Žije v jihozápadní části Londýna. Přednáší o širokém spektru témat týkajících se psů ve Velké Británii i v zahraničí. Nejvíce se zabývá problematikou psů zachráněných, dále těch, kteří opakovaně mění majitele a stresovými stavy psů – jak je rozpoznat a zvládat. Dále se zajímá o problematiku zdraví a komunikace. Winkie Spiers má holistický přístup ke všemu, čemu se věnuje. Dále se vzdělává a učí se nové věci, včetně toho, že se chce stát psím instruktorem první pomoci. Je členkou prezidia Pet Dog Trainers of Europe a Asociace INTOdogs. Její první kniha „How To Handle Living With Your Dog“ byla vydána v roce 2008.  

Kontakt: MVDr. Martina Načeradská

http://pdteseminare.webnode.cz/

Více na https://www.facebook.com/events/204748409728421/?source=1