16.09.16 Aktuality

Pozvánka: FESTIVAL ZVÍŘAT ve dnech 1. – 2. 10. 2016

Přijďte oslavit Světový den zvířat na první ročník „zvířecího festivalu“. Tato jedinečná akce láká návštěvníky na bohatý program.


Kdy? 1. – 2. 10. 2016

Kde? Výstaviště Praha Holešovice (Křižíkův pavilon B a venkovní plochy areálu výstaviště)

Pod společným názvem FESTIVAL ZVÍŘAT se návštěvníci kromě odborného veletrhu krmiv a chovatelských potřeb pro domácí zvířata ANIMAL EXPO, určeného obchodníkům z oboru, mohou těšit na intenzivní víkendový program s živými zvířaty v rámci SVĚTOVÉHO DNE ZVÍŘAT 2016, dále na III. REKORD BULL SRAZ - největší sraz psů bull plemen v ČR (letos s ambicí pokoření světového rekordu 394 psů z minulého roku) a také na první výstavu koček mezinárodní organizace TICA pořádanou v České republice pod názvem BLACK & WHITE. Odhadovaný počet návštěvníků je 10 - 15000 za víkend.


Nadace na ochranu zvířat také připravuje pestrý program. Návštěvníci uvidí ukázky zájmových, sportovních a volnočasových disciplín se psy – např. Dogdancing, Dogfrisbee, Agility, Dogfitness, Treibball, Puller sport aj., ukázky výcviku asistenčních a záchranářských psů, ukázky práce psovodů Celní správy ČR, ukázky zdravotnické záchranné služby veterinární, prezentace útulků a záchranných stanic pro volně žijící živočichy (netopýři, draví ptáci, ježci aj.). Divácky atraktivní jistě bude i přehlídka a ukázky miniaturních a fríských koní nebo ukázky disciplíny Králičí hop. Součástí programu bude také odborná poradna Nadace na ochranu zvířat a charitativní sbírka krmiv, pamlsků, chovatelských potřeb a vybavení pro útulky a záchranné stanice pro volně žijící živočichy v ČR.

Vstupné na Festival zvířat: 100,-Kč na osobu/den.